Το Betshop ως o ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της ομάδας μας, θα μας συνοδεύσει στους στόχους και στην πορεία μας στα «σαλόνια» της πρώτης κατηγορίας!

Σε κλίμα ενθουσιασμού έγιναν οι πρώτες δηλώσεις της συνεργασίας, η οποία  περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες που υπόσχονται μοναδικές στιγμές στο φίλαθλο κοινό.

«Δεν είναι μόνο οι εκπλήξεις προς το καλύτερο που μας χαρακτηρίζουν, είναι και οι υποστηρικτές του αγώνα που κάνουμε για μία ολοένα καλύτερη ομάδα και για ένα ολοένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε το Betshop για τη χορηγία στην ομάδα μας. Με υπερηφάνεια θα φορέσουμε το σήμα στη φανέλα μας σε αυτήν τη νέα εποχή που ξεκινάει. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας και όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου που πιστεύουν σε εμάς και δεν θα τους διαψεύσουμε», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Κολοκυθάς εκ μέρους της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES, της ηγετικής, καινοτόμου και συνεχώς εξελισσόμενης πλατφόρμας, η οποία προσφέρει το τεχνολογικό περιβάλλον «δράσης» του δημοφιλούς www.betshop.gr,  δήλωσε:

«Από σήμερα αποκτήσατε ένα νέο συμπαίκτη. Καταχειροκροτούμε την άνοδo σας. Ο Λεβαδειακός επέστρεψε εκεί που ανήκει, στην Superleague 1, και δίκαια αυτό γεμίζει όλους με ενθουσιασμό! Συγχαρητήρια σε εσάς, στην ομάδα, σε όλους τους αγωνιστικούς παράγοντες και πάνω απ’ όλα στους φιλάθλους! Μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό και στηρίζουμε την προσπάθειά σας. Είμαστε δίπλα σας στη νέα εποχή!»

Ξεκινάμε στη Superleague  με νέο συμπαίκτη μας το Betshop!