Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Γιάσμινκο Βέλιτς από τη σπουδαία εμφάνιση του Λεβαδειακού και την πρώτη νίκη της σεζόν απέναντι στον Ατρόμητο με 2-1, για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή μας:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές που έκαναν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, την αξίζανε τη νίκη, όχι μόνο στο β’ ημίχρονο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και στο α’ ημίχρονο. Χάσαμε ένα πέναλτι θα ήταν πραγματικά άδικο να μην είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι, εναντίον ενός δύσκολου αντίπαλου, γρήγορου αντίπαλου, μίας πολύ καλής ομάδας. Αυτό κάνει την επιτυχία μας, το να κατακτήσουμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι τρεις βαθμούς, ακόμη μεγαλύτερη, πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτούς.

Και στα προηγούμενα παιχνίδια, σε κάποια από αυτά, αξίζαμε κάτι παραπάνω, αλλά δεν είχαμε διάρκεια. Σήμερα στην προσπάθεια μας, είχαμε διάρκεια, χάσαμε και πέναλτι αλλά παρόλα αυτά βγάλαμε αντίδραση, βάλαμε γκολ και χάσαμε και ευκαιρίες να αυξήσουμε το σκορ. Σίγουρα απογοητευτήκαμε μετά την απώλεια του πέναλτι αλλά το παιχνίδι συνεχίζεται, είχαμε πολλές ευκαιρίες. Και πριν γίνει το πέναλτι σίγουρα ήλπιζα και περίμενα να κάνουμε κάποια ευκαιρία. Περίμενα να κάνουμε και μετά κάποια φάση… Το ζητούμενο είναι όμως να την εκμεταλλευτείς και στη φάση του δεύτερου γκολ όλα πήγαν υπέροχα για εμάς, πολύ ωραία αλλαγή παιχνιδιού, πολύ ωραίο κοντρόλ, ένα ωραίο γκολ.

Πάντα είμαι αισιόδοξος, θέλω και οι παίκτες μου να έχουν αυτή την αισιοδοξία, να πιστεύουν στη δουλειά τους, στους εαυτούς τους, ελπίζω και πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα τους δώσει την ώθηση. Ήταν άκρως απαραίτητη για εμάς, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για την επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας που πραγματικά κάνουμε στο διάστημα που είμαι εγώ εδώ και ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια».