Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή μας μετά τον αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΚ:

«Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Κάποιος θα έλεγε ότι αυτό έγινε στο πρώτο ημίχρονο, όμως εγώ θα έλεγα σε όλο το ματς. Ταυτόχρονα είμαι και στεναχωρημένος για την ευκολία που δεχτήκαμε το γκολ που άλλαξε τις ισορροπίες και σίγουρα το ψυχολογικό κομμάτι. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, δείξαμε στοιχεία μιας ομάδας που στέκεται καλά», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ.Βέλιτς και συνέχισε.

«Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά κρατήσαμε την ΑΕΚ μακριά από την εστία μας και τη δυσκολέψαμε να δημιουργήσει καταστάσεις. Αν ήμασταν λίγο καλύτεροι στις δεύτερες μπάλες, γιατί είχαμε τον Νίκα που κέρδισε αρκετές πρώτες μπάλες, μιλάω για το δεύτερο ημίχρονο, τότε θα πήγαιναν καλύτερα τα πράγματα. Θα μπορούσαμε να ψάξουμε καλύτερα τις βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ.

Από ένα σημείο και μετά σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, φάνηκε η διαφορά της ταχύτητας και της δύναμης των παικτών της ΑΕΚ. Ήταν πιο δυνατοί από εμάς στις μονομαχίες και δεν μας επέτρεψαν να έχουμε την κυκλοφορία της μπάλας στο δεύτερο ημίχρονο για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Ξέραμε όμως, πως παρότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς επιθετικούς, ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από τις γρήγορες επιθετικές μεταβάσεις της. Το είχα επισημάνει στους ποδοσφαιριστές μου και τους είπα να αποφύγουμε τα λάθη στο δικό μας μισό γήπεδο».