Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική για τη στήριξη που παρέχει στην ομάδα, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι μία ελληνική ασφαλιστική εταιρεία, που προσφέρει ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων, με πολυετή εμπειρία και με τη σιγουριά της προσωπικής επαφής.
Η δραστηριότητά της βασίζεται στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνέπειας, υπευθυνότητας και σεβασμού με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους της.
Η αναγνωρισμένη αξιοπιστία της συγκεκριμένης εταιρείας υπογράφεται από το πιστό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιό της, αλλά και από τις σταθερές και ποιοτικές σχέσεις με τους διαμεσολαβητές – συνεργάτες της απ’ όλη τη χώρα, που στηρίζουν την ανάπτυξή της και αποτελούν εγγύηση για τη βιωσιμότητά της.
Ο αθλητισμός βοηθά στην ανάπτυξη των κοινωνιών, θέτει στόχους και μέσω της ευγενούς άμιλλας και του σεβασμού, αρχές που η ΔΥΝΑΜΙΣ διαχρονικά επιβραβεύει και επαινεί, δημιουργεί τον Πολιτισμό.
Για τη ΔΥΝΑΜΙΣ η ασφάλιση δεν είναι απλώς μια υποχρέωση, είναι λειτούργημα, μια πράξη αλληλεγγύης απέναντι στο συνάνθρωπο και στην κοινωνία.
Συνεργασία με ΔΥΝΑΜΙΣ
Συνεργασία με ΔΥΝΑΜΙΣ