Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τάσσεται υπέρ της πρωτοβουλίας του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, για την εθελοντική αιμοδοσία, την οποία στηρίζει και η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος.
Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), ένα από τα μεγαλύτερα χτυπήματα, με την έξαρση των κρουσμάτων, είναι και η επιταχυνόμενη μείωση των αποθεμάτων αίματος.
Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ καλεί τους πολίτες να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή. «Ας γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, ας προσφέρουμε το δώρο της ζωής», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή του προς τη διοργανώτρια αρχή ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αυγενάκης.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:
Σε μια περίοδο που η υγεία των συνανθρώπων μας αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα της καθημερινότητάς μας, η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League, αναδεικνύει τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και στηρίζει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης και την πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Το ποδόσφαιρο οφείλει να είναι πρωτοπόρος στην κοινωνία και καλούμε όλους τους φιλάθλους να συμμετέχουν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που οργανώνονται στις πόλεις από όλους τους φορείς και από τις ομάδες τους.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και μην ξεχνάτε: «Λίγες σταγόνες αίματος σώζουν ζωές».