Λευκή ισοπαλία με αντίπαλο τον Βόλο της Σούπερ Λιγκ 1, χθες για τον Λεβαδειακό, που ξεκίνησε ελπιδοφόρα τα φιλικά παιχνίδια ενόψει της νέας σεζόν.

Βαριά τα πόδια των παικτών και εμφανώς ανέτοιμη η ομάδα μας, μετά από σκληρές προπονήσεις μόλις δύο ημερών στο Καρπενήσι όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το ίδιο εμφανής όμως, ήταν και η αγωνιστική διάθεση, η φιλοτιμία, η όρεξη για κάτι καλό απέναντι στον κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο Βόλο.

ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟΟ Λεβαδειακός, μάλιστα, ήταν κατά διαστήματα ανώτερος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας προσδοκίες για τη συνέχεια.

Ειδοποιός διαφορά: το χθεσινό ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα μας στο Καρπενήσι, ενώ για τον Βόλο ήταν το τελευταίο.

Ο Δημήτρης Σπανός παρέταξε τους Μπάxιτς, Χατζηλάμπρο, Παντελιάδη, Ανγκούα, Λιάγκα, Μητρόπουλο, Κονέ, Σαβαντόγκο, Καστιγιόν, Ορφανίδη, Ιωαννίδη.

Έπαιξαν και οι: Κοκκάλας, Μαχαίρας, Βήχος, Τσάπρας, Καραμπάς, Καραχάλιος, Νίκας, Σένκα, Μάντζιος, Σανάμπρια, Μακρής.

Για τον Βόλο, ο Χουάν Φεράντο ξεκίνησε με τους Γκαραβέλη, Ντεντάκη, Δημόπουλο, Μπασόνγκ, Τσαούση, Τσοκάνη, Μπαλογιάννη, Ατιγιαλάχ, Ηλιόπουλο, Ζοάο και Μάντζη, ενώ χρησιμοποίησε και τους: Καραγκιόζη, Κραβαρίτη, Λύρατζη, Κορνέζο, Μήτογλου, Διαμαντή, Φεράρι, Μαξ, Σαρμιέντο, Κορέλα, Κυζιρίδη, Γέντρισεκ.