Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι την Πέμπτη 27/10 αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής (30/10, 16:30) με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Όσοι φίλοι της ομάδας μας αγοράσουν στη Θύρα 1 και στη Θύρα 3 Betshop ταυτόχρονα εισιτήριο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (9/11) για την 12η αγωνιστική της Super League, θα το αποκτήσουν στη μισή τιμή σε σχέση με αυτή που θα ισχύσει μεμονωμένα για τον συγκεκριμένο αγώνα. Στην τιμή δηλαδή των 30 ευρώ, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν και τα δύο παιχνίδια.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ατρόμητο έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 15 ευρώ
Θύρα 3 Betshop: 15 ευρώ
Θύρα 2: 30 ευρώ
Θύρα 4: 15 ευρώ

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα ισχύσουν οι εξής τιμές:

Θύρα 1: 30 ευρώ
Θύρα 3 Betshop: 30 ευρώ

Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα).

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη και Σάββατο από τις 10:00 ως τις 18:00 και την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) από τις 09:00 ως τις 14:00.

Μετά τις 14:00 θα λειτουργούν τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σημειώνεται ότι η έκδοση των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Συστήνεται στους φιλάθλους να προμηθευτούν το εισιτήριό τους εγκαίρως από το APOL Store για την αποφυγή συγχρωτισμού στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.

Τα παιδιά και οι νέοι έως 17 ετών θα μπορούν να εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ μόνο στις θύρες 1 & 3 Betshop, αφού πρωτίστως έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Επιπλέον, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το APOL Store έως και την Κυριακή στις 14:00.