Σε αναμονή της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για τη σεζόν 2021-2022 συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι κρατήσεις των εισιτηρίων διαρκείας.
Η διάθεσή τους από τα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατεία Μαγιάκου θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 27/9/2021. Το ωράριο λειτουργίας έως την Πέμπτη 30/9/2021 θα είναι από τις 10:00 έως τις 16:00.

Υπενθυμίζονται οι τρόποι απόκτησης, οι τιμές, αλλά και η διαδικασία εισόδου στο γήπεδο:

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ

 1. Online
  Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (www.levadiakosfc.gr) σε συνεργασία με την Ticketmaster. Η παραλαβή των καρτών θα γίνεται κατόπιν ραντεβού (ισχύει μόνο για τους νέους κατόχους και όχι για τις ανανεώσεις).
 1. Από το γραφείο στην Πλατεία Μαγιάκου (για ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας και για νέους κατόχους)

ΤΙΜΕΣ
Το ωράριο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας

Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες:

 • ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SUPER LEAGUE 2
 • ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
 • ΦΙΛΙΚΟΥΣ

 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους θα έχουν ένα από τα ακόλουθα παραστατικά:

 • Πιστοποιητικό εμβολιασμού covid-19.
 • Πιστοποιητικό νόσησης covid-19. Όσοι φίλαθλοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης covid-19, μετά τη λήξη του θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας και τις οριζόμενες προϋποθέσεις.
 • Ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση self test γονέων.
 • Ο έλεγχος και η ταυτοπροσωπία θα γίνεται κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Οι όροι χρήσης των διαρκείας :

 1. 1.   Έκδοση Εισιτηρίου Διαρκείας

1.1     Η έκδοση εισιτηρίου  διαρκείας και η επακόλουθη πρόσβαση στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ «ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ» υπόκεινται στους Όρους και Προϋποθέσεις  Εισόδου, όπως καθορίζονται από τους κανονισμούς των ΕΠΟ, Superleague 2 καθώς και στις αποφάσεις των οργάνων της Πολιτείας αναφορικά με τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας της Covid-19 για την πρόσβαση στα γήπεδα.

1.2  Ο Αιτών δηλώνει και εγγυάται ότι είναι κάτοχος Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικού Νόσησης, και δεσμεύεται να τα προσκομίσει εφόσον του ζητηθεί από την ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου ή εφόσον απαιτηθεί σύμφωνα με τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας. Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ επιφυλάσσεται να ζητήσει την εκπλήρωση επιπλέον προϋποθέσεων για τη χρήση του εισιτηρίου διαρκείας εφόσον απαιτηθεί από τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας.

1.3  Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, που το απέκτησαν ηλεκτρονικά θα κληθούν να επισυνάψουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης (εναλλακτικά τον αριθμό εμβολιασμού- vaccinationid) προκειμένου να ολοκληρωθεί η έκδοση ή η παραλαβή του εισιτηρίου. Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δε θα διατηρεί ούτε και θα συλλέγει τα ιατρικά αυτά δεδομένα. Ο κάτοχος του εισιτηρίου φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τη γνησιότητα των εγγράφων.

1.4      Με την αγορά ή / και την αποδοχή ή/και την κατοχή ενός εισιτηρίου Διαρκείας ή / και τη χρήση ενός εισιτηρίου Διαρκείας, που παρέχει την δυνατότητα εισόδου στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ «ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ», ο κάτοχος: (α) βεβαιώνει ότι έχει διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί· και (β) συμφωνεί να δεσμεύεται και να συμμορφώνεται με τους  παρόντες Όρους & Προϋποθέσεις Εισόδου.

 1.    Είσοδος στο Γήπεδο

2.1.  Με  την  επιφύλαξη των ειδικότερων  όρων  που αναφέρονται  εδώ,  το εισιτήριο διαρκείας ισχύει για όλους τους αγώνες της ομάδας της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ «ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ», στη SuperLeague2 και μόνο για τη συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο (2021-2022).

2.2. Με την επιφύλαξη των διατάξεων του Νόμου και των αποφάσεων των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας  αναφορικά με την πρόσβαση στα γήπεδα και με τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας της Covid-19 , το Εισιτήριο Διαρκείας επιτρέπει στον κάτοχο να παρακολουθήσει τον αγώνα από τη θέση που αναφέρεται στο Εισιτήριο Διαρκείας. Στην περίπτωση αλλαγής έδρας λόγω τιμωρίας ή οποιουδήποτε άλλου λόγου, τα δικαιώματα των κατόχων μεταφέρονται -όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες και με τη σειρά προτεραιότητας σε περίπτωση περιορισμένης χωρητικότητας- στο γήπεδο που θα αγωνισθεί η ομάδα.

2.3. Σε περίπτωση διεξαγωγής αγώνα ή αγώνων της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κεκλεισμένων των θυρών είτε λόγω της πανδημίας της Covid-19, είτε λόγω της τιμωρίας του γηπέδου της ομάδας είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο , η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ουδεμία ευθύνη αποζημίωσης του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας φέρει.

2.4. Η ΠΑΕ δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ένας Αγώνας θα διεξαχθεί σε μια συγκεκριμένη ώρα ή σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν θα έχει καμία απολύτως ευθύνη σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή της ώρας ή της ημερομηνίας οποιουδήποτε Αγώνα. Η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να επαναπρογραμματίσει οποιοδήποτε αγώνα  σύμφωνα με το πρόγραμμα που καθορίζεται από την διοργανώτρια αρχή εκάστης διοργάνωσης (Superleague 2 , Ε.Π.Ο.,)  χωρίς ειδοποίηση και χωρίς καμία απολύτως ευθύνη. Η ΠΑΕ συνιστά ο κάτοχος του Εισιτηρίου Διαρκείας να επισκέπτεται την ιστοσελίδα της ΠΑΕ σε τακτική βάση για να ελέγχει τις τελευταίες ημερομηνίες και ώρες των αγώνων.

 1. 3.   Χρήση Εισιτηρίου Διαρκείας

3.1. Το Εισιτήριο Διαρκείας είναι προσωπικό και για αποκλειστική χρήση και απαγορεύεται κάθε είδους μεταπώληση του καθώς και η δωρεάν παραχώρησή του.

3.2. Απαγορεύεται η απευθείας διάθεση του Εισιτηρίου Διαρκείας σε οποιονδήποτε τρίτο.

3.3. Η πρόσβαση στο γήπεδο με το Εισιτήριο Διαρκείας δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί (ούτε δίδεται με οποιονδήποτε τρόπο εξουσιοδότηση προς τούτο) για διαφημιστικούς και/ή προωθητικούς λόγους (συμπεριλαμβανομένων κληρώσεων, διαγωνισμών κλπ.) ή άλλους εμπορικούς λόγους χωρίς την έγγραφη άδεια της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

3.4. Ο  κάτοχος  εισιτηρίου διαρκείας είναι υπεύθυνος για τη φύλαξη και διατήρηση του εισιτηρίου διαρκείας που του χορηγείται από την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. Σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας του εισιτηρίου, οφείλει πριν την έναρξη του αγώνα να δηλώσει την κλοπή ή απώλεια με  έγγραφη δήλωση-αίτησή του στο Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ προκειμένου να ακυρωθεί το εισιτήριο  και με τη διαδικασία που ορίζει κάθε φορά η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

4        Υποχρεώσεις κατόχου – Απαγόρευση εισόδου

4.1. Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση, είναι ενδεχόμενο να γίνει σωματικός έλεγχος, καθώς και έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Γι’ αυτό και απαραιτήτως, το εισιτήριο πρέπει να συνοδεύεται από την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο ή την άδεια παραμονής, το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή το Πιστοποιητικό Νόσησης. Η ΠΑΕ υποχρεούται να απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδο εφόσον λείπουν τα ανωτέρα έγγραφα.  Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ επιφυλάσσεται να ζητήσει την εκπλήρωση επιπλέον προϋποθέσεων για την πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση εφόσον απαιτηθεί από τις  αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας.

4.2. Απαγορεύεται η εισαγωγή στην αθλητική εγκατάσταση αντικειμένων, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πράξεις βίας (πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες, οινοπνευματώδη ποτά, κλπ).

4.3. Ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα:

4.3.1.      τους περιορισμούς και ελέγχους για την ομαλή είσοδο και παραμονή στο Στάδιο, μεταξύ των οποίων και να περνά από έλεγχο μεταλλικής κατασκευής ελέγχου μεμονωμένης εισόδου φιλάθλων (τουρνικέ)

4.3.2.       τις εντολές και οδηγίες των εντεταλμένων οργάνων για την τήρηση της ασφάλειας και της τάξης στους χώρους εντός και πέριξ του Σταδίου

4.3.3.      τον κανονισμό του Σταδίου που αφορά την συμπεριφορά των φιλάθλων εντός του γηπέδου και τις κυρώσεις που προβλέπονται σε αυτόν και

4.3.4.       τους κανονισμούς και διατάξεις των ποδοσφαιρικών οργάνων.

4.3.5.     Κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας ο οποίος με την ανάρμοστη, μη φίλαθλη ή παράνομη συμπεριφορά του προκαλέσει βλάβες, φθορές ή καταστροφές σε περιουσιακά στοιχεία κυριότητας, νομής ή κατοχής ή εκμετάλλευσης της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, και/ή του ιδιοκτήτη του γηπέδου, ή την επιβολή πειθαρχικών/ διοικητικών ποινών και μέτρων σε βάρος της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατ’ εφαρμογή της εκάστοτε ισχύουσας αθλητικής ή άλλης νομοθεσίας, θα υποχρεούται ατομικά σε πλήρη αποζημίωση και αποκατάσταση κάθε ζημίας, οικονομικής ή άλλης θετικής, αποθετικής ή και μελλοντικής ζημίας, που προκάλεσε στην ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και/ή στις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρίες και φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

 1. 8.        Προσωπικά Δεδομένα

8.1.  Ο κάτοχος έχει δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά του δεδομένα που επεξεργάζεται η ΠΑΕ καθώς και να προβάλλει αντιρρήσεις για την περίπτωση της χρήσης αυτών για προωθητικούς/διαφημιστικούς  λόγους,  με συστημένη επιστολή στη Διεύθυνση Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ή με αποστολή δήλωσής του στον αριθμό φαξ 2262089234 .

 1. Γενικοί Όροι

9.1. Η καθυστέρηση  άσκησης από πλευράς της ΠΑΕ ή η μη άσκηση οποιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται από τους παρόντες Όρους ή από το νόμο δεν αποτελεί παραίτηση από το δικαίωμα .

Ο αιτών δηλώνει ότι: (α)  Όλα τα στοιχεία που έχω γράψει στην αίτηση αυτή είναι σωστά και αληθινά και αναλαμβάνω την υποχρέωση να γνωστοποιώ εγγράφως στην ΠΑΕ οποιαδήποτε αλλαγή των στοιχείων μου Γνωρίζω ότι η «ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ» συλλέγει, τηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά μου δεδομένα όπως περιλαμβάνονται στην αίτηση , σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων («ΓΚΠΔ»), τον Ν. 4624/2019