Οι δηλώσεις του προπονητή μας στη συνέντευξη Τύπου, έπειτα το παιχνίδι με τη Λαμία:

«Πιστεύω ότι ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι σε αυτό το γκρουπ ομάδων που είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Νομίζω ότι δεν μπορώ να έχω παράπονα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Προσπάθησαν να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το κομμάτι της αμυντικής μας λειτουργίας ήταν αρκετά καλό. Δεν κινδυνέψαμε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σε κανονική ροή. Ίσως το δεκάλεπτο αφού δεχτήκαμε το γκολ από στημένη φάση, είχαμε μία μικρή αποδιοργάνωση. Αλλά στο υπόλοιπο παιχνίδι ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι αμυντικά, με αποτέλεσμα η Λαμία να απειλήσει ουσιαστικά σε δύο στημένες φάσεις και μία στημένη εμείς. Η Λαμία έβαλε το γκολ, εμείς δεν βάλαμε. Έγιναν κάποια χλιαρά σουτ από τη Λαμία, αλλά ουσιαστικά ο κίνδυνος ερχόταν μόνο από στημένες φάσεις.

Αυτό που σίγουρα δεν μπορεί να μας αφήνει ικανοποιημένος είναι το κομμάτι με την μπάλα. Χρειάζεται πολύ περισσότερη κινητικότητα, πρωτοβουλία, προσωπικότητα. Για να μπορείς να έχεις την μπάλα στα πόδια για να δημιουργήσεις καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Προσπαθήσαμε βέβαια με κάποιες αλλαγές προς το τέλος του παιχνιδιού να είμαστε πιο πιεστικοί και πιο επικίνδυνοι στο επιθετικό κομμάτι. Δημιουργήσαμε κάποια πίεση, μεταφέραμε στο τελευταίο τέταρτο το παιχνίδι περισσότερο μπροστά στην εστία της Λαμίας. Θα μπορούσε το παιχνίδι βάσει της εικόνας και των ευκαιριών να έχει λήξει ισόπαλο. Ίσως το δικαιούμασταν. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι και η νίκη της Λαμίας, αφού είχε το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα περισσότερη πρωτοβουλία, ήταν άδικη.

Σίγουρα εμάς μας περιμένει δύσκολη συνέχεια, θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν, να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την εικόνα μας στα επόμενα παιχνίδια για να κερδίσουμε βαθμούς, που είναι αυτό που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ».