Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League 2 2020-2021 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Διαγόρας, (Κυριακή 9/5/2021, 14:45) θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες.
Με βάση το αναθεωρημένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων Super League 2 θα εκδοθούν συνολικά μέχρι 15 (δεκαπέντε) διαπιστεύσεις δημοσιογράφων και μέχρι 7 (επτά) φωτογράφων.
Από κάθε Μέσο Ενημέρωσης θα γίνεται δεκτό ένα αίτημα για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση (η παραλαβή των διαπιστεύσεων στην είσοδο της Θύρας των δημοσιογραφικών θα γίνεται με επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας).
Το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους.
Διαπίστευση για τεχνικό ραδιοφώνου θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή μετάδοση, ενώ με δεδομένο τη μη λειτουργία της αίθουσας Τύπου και της μικτής ζώνης δεν θα εγκρίνεται διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην φυσικά της ΕΡΤ που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.
Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου ΜΟΝΟ στο [email protected] (σε κανένα άλλο e-mail της ΠΑΕ) έως το Σάββατο 8/5/2021, στις 11:00.
Απάντηση από το γραφείο Τύπου μέσω e-mail θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση, μετά τη συμπλήρωση της λίστας των 15 δημοσιογράφων και 7 φωτογράφων.
Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.
Για την είσοδό τους, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα και να φέρουν μαζί τους συμπληρωμένο το «Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League 2».
Το εν λόγω έγγραφο: Deltio_katagrafis_SL2.
Η είσοδος στο γήπεδο για δημοσιογράφους και φωτογράφους θα γίνει αποκλειστικά από την είσοδο της Θύρας των δημοσιογραφικών. Από εκεί οι φωτορεπόρτερ θα μεταβούν στον αγωνιστικό χώρο και οι δημοσιογράφοι σε συγκεκριμένες θέσεις των δημοσιογραφικών θεωρείων με τις προβλεπόμενες αποστάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι απαραίτητη για την παρουσία όλων είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας, ενώ άπαντες θα υποβληθούν σε θερμομέτρηση.