Μετά τα χθεσινό φιλικό με τα Τρίκαλα, ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ αντιμετώπισε σήμερα το απόγευμα σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα τον Οπούντιο Μαρτίνου.
Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της ομάδας στη Χαιρώνεια, είχε διάρκεια 70’ και βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 1-2. Ο κ. Αντωνίου χρησιμοποίησε, όπως και στο ματς στο Δίστομο, νεαρούς παίκτες από την ομάδα Νέων, αλλά και κάποιους υπό δοκιμή, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην εκπνοή του α’ μέρους με κοντινό γυριστό σουτ του Σεΐτι, ενώ στο 28’ του β’ ημιχρόνου πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με κοντινή κεφαλιά του Καραδήμα.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Marcolino έκανε την ατομική ενέργεια και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.
Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Αγγελόπουλος, Πούλος, Κυριαζής, Νικολάου, Σπίρι, Μανιώτης, Βαγγέλοβ (36’ Καραμπάς), Τσιώλης Λ., Λέτης, Γαϊτανίδης, Marcolino.
Για τον Οπούντιο Μαρτίνου έπαιξαν οι:
Φαλαγγίτης (58’ Πιτσώνης), Κολιμάτσης, Πανάγου (54’ Καραδήμας), Νόουελ, Δούμουρας (36’ Μέρμηγκας), Δάβρης, Σεΐτι (51’ Καραμπέτσος), Κωτσαλάς (47’ Κόκα), Άμποτ, Οέντζο, Μαλέρδος (64’ Λέσι).