Ξεκινά αύριο Παρασκευή η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό Β. Για τις θύρες 1&3 έχει οριστεί ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€, ενώ για τη θύρα 2VIP η τιμή τους είναι 20€.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) αύριο Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο (ημέρα του αγώνα) από τις 10:00 έως τις 14:00.
Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά των εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (σε ισχύ) Covid-19, καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Τα ίδια έγγραφα οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδεικνύουν και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.
Οι ανήλικοι φίλαθλοι ηλικίας 13 έως 17 θα μπορούν να εισέρχονται επιδεικνύοντας βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ όσοι είναι 12 ετών και κάτω, θα μπορούν να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Επισημαίνεται ότι όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει τόσο κατά την είσοδό τους, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο γήπεδο να φοράνε τη μάσκα προστασίας.