Ξεκινά σήμερα Παρασκευή στις 12:00 η διάθεση των εισιτηρίων για τον αυριανό (14:45) αγώνα με την ΑΕΚ Β.
Για τις θύρες 1&3 έχει οριστεί ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5€, ενώ η είσοδος για τους ανέργους θα είναι ΔΩΡΕΑΝ (με την επίδειξη της σχετικής βεβαίωσης του ΟΑΕΔ, καθώς και εγγράφου ταυτοπροσωπίας). Τέλος, τα εισιτήρια για τη θύρα 2VIP κοστίζουν 20€.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) σήμερα Παρασκευή έως τις 20:00 και αύριο Σάββατο (ημέρα του αγώνα) από τις 10:00 έως τις 14:00.
Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά των εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (σε ισχύ) Covid-19, καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Τα ίδια έγγραφα οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδεικνύουν και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.
Οι ανήλικοι φίλαθλοι ηλικίας 13 έως 17 θα μπορούν να εισέρχονται επιδεικνύοντας βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ όσοι είναι 12 ετών και κάτω, θα μπορούν να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Επισημαίνεται ότι όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει τόσο κατά την είσοδό τους, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο γήπεδο να φοράνε τη μάσκα προστασίας.