Οι Νέοι του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ συνέχισαν την αήττητη πορεία τους, επικρατώντας εύκολα των Νέων των Χανίων με σκορ 5-0, στον αγώνα που έγινε χθες στο γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, για τη 13η αγωνιστική της Super League 2 Νέων 2019-2020.
Οι νεαροί παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ μπήκαν δυνατά στο ματς και το «καθάρισαν» από το α’ ημίχρονο, ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στο β’ έκαναν συντήρηση δυνάμεων, απέναντι σε μία καλή ομάδα, που είχε παίκτες μικρότερης ηλικίας και προσπάθησε να τους προβάλει αντίσταση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
Τα γκολ που χάρισαν τη νίκη πέτυχαν ο Μακρής στο 9’ και στο 19’, ο Κουκοδήμος στο 28’ και στο 75’ και ο Κολιμάτσης στο 36’.
Για τους Νέους του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ αγωνίστηκαν:
Σιμιστήρας, Παλιάτσας, Σπίρι (83’ Τρανταφύλλου),  Μούτσος, Κολιμάτσης, Νικολάου, Κυριαζής (67’ Μυτάκης), Βαγγέλοβ (83’ Λέτης), Τσιώλης Λ. (55’ Λεχουρίτης), Μακρής (55’ Τσιώλης Ευθ.), Κουκοδήμος.
Για τους Νέους των Χανίων έπαιξαν οι:
Τριανταφυλλάκης, Ντιρμίσι (55’ Μαλανδράκης), Κιμινουλάκης, Καραβοκύρης, Ζαχαρωτάκης, Μαντσέλλι, Καπριδάκης, Μαρκουλάκης (63’ Δαμιανάκης), Τζεμολλάρι (63’ Σαμπάνι), Κρασουδάκης (63’ Νικολουδάκης), Οικονομόπουλος.