Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι το πακέτο των εισιτηρίων που αφορά την προσφορά για τους αγώνες με Ατρόμητο και Ολυμπιακό, θα ισχύει μέχρι την Κυριακή στις 14:00, οπότε και θα σταματήσει η διάθεση εισιτηρίων από το APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι φίλοι της ομάδας μας αγοράσουν στη Θύρα 1 και στη Θύρα 3 Betshop ταυτόχρονα εισιτήριο για τον αγώνα με τον Ατρόμητο (30/10) και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (9/11) για την 12η αγωνιστική της Super League, θα το αποκτήσουν στη μισή τιμή σε σχέση με αυτή που θα ισχύσει μεμονωμένα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στην τιμή δηλαδή των 30 ευρώ, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν και τα δύο παιχνίδια.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ατρόμητο έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 15 ευρώ
Θύρα 3 Betshop: 15 ευρώ
Θύρα 2: 30 ευρώ
Θύρα 4: 15 ευρώ

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα ισχύσουν οι εξής τιμές:

Θύρα 1: 30 ευρώ
Θύρα 3 Betshop: 30 ευρώ

Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα).

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο από τις 10:00 ως τις 18:00 και την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) από τις 09:00 ως τις 14:00.

Μετά τις 14:00 θα λειτουργούν τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Σημειώνεται ότι η έκδοση των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Συστήνεται στους φιλάθλους να προμηθευτούν το εισιτήριό τους εγκαίρως από το APOL Store για την αποφυγή συγχρωτισμού στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.

Τα παιδιά και οι νέοι έως 17 ετών θα μπορούν να εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ μόνο στις θύρες 1 & 3 Betshop, αφού πρωτίστως έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Επιπλέον, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το APOL Store έως και την Κυριακή στις 14:00.