Ξεκινά αύριο Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι τιμές τους είναι 15€ για τις θύρες 1 & 3 και 25€ για τη θύρα 2VIP.
Σύμφωνα με το νέο «Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων με Φιλάθλους» τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) τις εξής ημέρες και ώρες:
αύριο Τρίτη 30/11/2021 από τις 10:00 έως τις 22:30 και
την Τετάρτη 1/12/2021 (ημέρα του αγώνα) από τις 09:00 έως τις 16:00.
Για την αγορά τους απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (σε ισχύ) Covid-19, καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας.
Τα ίδια έγγραφα οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδεικνύουν και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.
Οι ανήλικοι φίλαθλοι ηλικίας 13 έως 17 θα μπορούν να εισέρχονται επιδεικνύοντας βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ όσοι είναι 12 ετών και κάτω, θα μπορούν να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει τόσο κατά την είσοδό τους, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο γήπεδο να φοράνε τη μάσκα προστασίας.