Την Επισκοπή στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 υποδέχεται την Κυριακή 3/4/2022 στις 14:45 η ομάδα μας.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ για τις θύρες 1&3 και 20€ για τη θύρα 2VIP.
Η διάθεσή τους θα γίνεται την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως τις 13:30 από τα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα).
Δε θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο γήπεδο, σύμφωνα με το νέο «Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων με Φιλάθλους».
Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά των εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (σε ισχύ) Covid-19, καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Τα ίδια έγγραφα οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδεικνύουν και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.
Οι ανήλικοι φίλαθλοι ηλικίας 13 έως 17 θα μπορούν να εισέρχονται επιδεικνύοντας βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ όσοι είναι 12 ετών και κάτω, θα μπορούν να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Επισημαίνεται ότι όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει τόσο κατά την είσοδό τους, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο γήπεδο να φοράνε τη μάσκα προστασίας.