Την Καλλιθέα στον εξ’ αναβολής αγώνα της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 υποδέχεται αύριο Τετάρτη 23/3/2022 στις 15:00 η ομάδα μας.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ για τις θύρες 1&3 και 20€ για τη θύρα 2VIP.
Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει σήμερα (Τρίτη) το απόγευμα στις 18:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) και θα διαρκέσει έως τις 21:00 και θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη (ημέρα του αγώνα) από τις 09:00 έως τις 13:00.
Δε θα λειτουργήσουν εκδοτήρια στο γήπεδο, σύμφωνα με το νέο «Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων με Φιλάθλους».
Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά των εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (σε ισχύ) Covid-19, καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Τα ίδια έγγραφα οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδεικνύουν και κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.
Οι ανήλικοι φίλαθλοι ηλικίας 13 έως 17 θα μπορούν να εισέρχονται επιδεικνύοντας βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ όσοι είναι 12 ετών και κάτω, θα μπορούν να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που θα έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Επισημαίνεται ότι όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει τόσο κατά την είσοδό τους, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο γήπεδο να φοράνε τη μάσκα προστασίας.
Εισιτήρια & διαπιστεύσεις για ΚαλλιθέαΕπίσης, όσον αφορά την είσοδο των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερ, από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ ανακοινώνεται ότι δε θα ισχύσουν δημοσιογραφικές ταυτότητες.
Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ θα πρέπει να αιτηθούν διαπίστευσης, ώστε να γίνει η καταγραφή τους σε ειδική λίστα, η οποία κατατίθεται στη σύσκεψη πριν τον αγώνα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα αιτήματά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου ΜΟΝΟ στο [email protected] (σε κανένα άλλο e-mail της ΠΑΕ) έως απόψε (Τρίτη 22/3/2022) στις 20:00.
Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα. Η έγκριση ή η απόρριψη των αιτημάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. Απάντηση θα δίνεται μέσω e-mail ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης του αιτήματος.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (και οι φωτορεπόρτερ) για την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει να προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (ή νόσησης) Covid-19 & οι μη εμβολιασμένοι αρνητικό τεστ PCR των τελευταίων 72 ωρών ή Rapid τεστ των τελευταίων 48 ωρών, καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους.
Επίσης, η χρήση της μάσκας προστασίας είναι υποχρεωτική.