Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής αιτημάτων διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΟ Τρίκαλα.
Δε θα γίνει πλέον δεκτό κανένα νέο αίτημα, με δεδομένο ότι έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστευθούν για τη συνάντηση.
Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Για την είσοδό τους, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να φέρουν μαζί τους το «Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League 2», το οποίο θα παραδίδουν στην είσοδο της Θύρας των δημοσιογραφικών. Το συγκεκριμένο έντυπο: Deltio_katagrafis_SL2
Εκεί θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση.
Στη συνέχεια οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα και σε αυτήν απέναντι από τους πάγκους των ομάδων) και οι δημοσιογράφοι στα δημοσιογραφικά θεωρεία.
Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας.
Υπενθυμίζουμε ότι τόσο η αίθουσα Τύπου, όσο και η Μικτή Ζώνη δε λειτουργούν.
Ως εκ τούτου, δεν έχει εγκριθεί διαπίστευση και δε θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση άλλο τηλεοπτικό συνεργείο πλην της ΕΡΤ, που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.