Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι τόσο για το παιχνίδι της Κυριακής (28/11/2021, 14:45) με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, όσο και για εκείνο της Τετάρτης (1/12/2021, 17:00) με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης φάσης του Κυπέλλου, θα εκδοθούν ημερήσιες διαπιστεύσεις και δε θα ισχύσουν δημοσιογραφικές ταυτότητες.
Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ θα πρέπει να αιτηθούν διαπίστευσης, ώστε να γίνει η καταγραφή τους σε ειδική λίστα, η οποία κατατίθεται στη σύσκεψη πριν τον αγώνα.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα αιτήματά τους με την ένδειξη «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ Ο.Φ.Ι.» ή «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ Ο.Σ.Φ.Π.» ή «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ Ο.Φ.Ι. & Ο.Σ.Φ.Π.» με το όνομα του μέσου, καθώς και τα αναλυτικά στοιχεία & το τηλέφωνο του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου στο [email protected] (σε κανένα άλλο e-mail της ΠΑΕ) έως το Σάββατο 27/11/2021 στις 12:00 για το ματς με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας (αλλά και οι συνδυαστικές για τα δύο ματς) και έως τη Δευτέρα 29/11/2021 στις 16:00 για το ματς με τον Ολυμπιακό.
Κανένα αίτημα δε θα γίνει δεκτό έπειτα από τη λήξη των σχετικών προθεσμιών ή αν σταλεί σε διαφορετικό e-mail από το [email protected]
Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ μετά το τέλος των σχετικών προθεσμιών θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την πορεία των αιτημάτων τους και για τον τρόπο εισόδου τους. Επισημαίνεται ότι δε θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν που δεν έχει προβεί στην παραπάνω διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (και οι φωτορεπόρτερ) για την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει να προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (ή νόσησης) Covid-19 & οι μη εμβολιασμένοι αρνητικό τεστ PCR των τελευταίων 72 ωρών ή Rapid τεστ των τελευταίων 48 ωρών, καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους.
Επίσης, η χρήση της μάσκας προστασίας είναι υποχρεωτική.