Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι το κορυφαίο στοιχηματικό brand Betshop θα είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας μας και για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

To Betshop συνεχίζει να στηρίζει τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική δύναμη της Στερεάς Ελλάδας, τον Λεβαδειακό, και θα αποτελέσει για μία ακόμα σεζόν έναν από τους πλέον σημαντικούς συνεργάτες μας.

To Betshop αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά καλύτερο στοιχηματικό brand, με δύο πρώτα βραβεία και σημαντικές ακόμα διακρίσεις στην Ελλάδα (Better Collective Bookmaker Awards 2023) και συγκεκριμένα απέσπασε το πρώτο βραβείο στις κατηγορίες «Καλύτερες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο» και «Καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών». Ακόμη, κατατάχθηκε στην τέταρτη θέση στην κατηγορία «Καλύτερη Στοιχηματική Εταιρεία στην Ελλάδα», ενώ κατέληξε φιναλίστ και στην κατηγορία «Καλύτερες Προσφορές Καλωσορίσματος». Παράλληλα, η πλατφόρμα της Β2Β GAMING SERVICES αναδείχθηκε «Καλύτερη Στοιχηματική Πλατφόρμα στην Ευρώπη» για το 2023!

«Είμαστε αμοιβαία υπερήφανοι για τη συνέχιση της χορηγικής μας συνεργασίας με τo Betshop και το ευχαριστούμε για την πίστη του σε εμάς. Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ξέρει από προκλήσεις και πάντα δίνει και θα δίνει τον καλύτερο εαυτό της ανεξάρτητα από τις συγκυρίες. Ξεκινάμε δυνατά τη νέα αγωνιστική περίοδο με μοναδικό στόχο την άνοδο και πάλι στην κατηγορία που ανήκουμε, τη Superleague I. Για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο και για όλους τους φιλάθλους!» δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Κολοκυθάς, εκ μέρους της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES, της ηγετικής, καινοτόμου και συνεχώς εξελισσόμενης πλατφόρμας, η οποία προσφέρει το τεχνολογικό περιβάλλον «δράσης» του δημοφιλούς www.betshop.gr, δήλωσε:

«Οι προκλήσεις, μας κάνουν δυνατότερους! Βλέπουμε τη νέα αγωνιστική χρονιά με αισιοδοξία και πιστεύουμε στην ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. Στηρίζουμε την προσπάθειά σας για δεύτερη συνεχή χρονιά και δεν μας πτοούν οι ανακατατάξεις! Άλλωστε, «μεγάλες ομάδες» είναι εκείνες που ξέρουν να μετατρέπουν τις προκλήσεις σε ευκαιρίες! Είμαστε δίπλα σας! Καλή αγωνιστική χρονιά!»

Η «επίσημη πρώτη» της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024 θα γίνει στις 13/09 στον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην ΠΑΕ Ηλιούπολη.