Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία DOLE, που για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας, στηρίζοντάς την.

Η ιστορία της εταιρείας DOLE ξεκίνησε το 1851 στη Χαβάη, με την ίδρυση της Castle & Cooke. Ο James Dole έφτασε στη Χαβάη το 1899 και ξεκίνησε με την καλλιέργεια ανανά.
Σήμερα η DOLE είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής, διανομής και εμπορίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο το όνομα DOLE είναι συνώνυμο με την ποιότητα των προϊόντων, τη γεύση και τα ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία. Αυτά είναι χαρακτηριστικά, τα οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε και τα οποία συμβάλλουν στην ευεξία σας. Σήμερα εισάγουν μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρούτα και λαχανικά τόσο από τις δικές τους φυτείες όσο και από 7.000 περίπου ανεξάρτητες φυτείες και παραγωγούς από όλο τον κόσμο. Η δέσμευση για ποιότητα ενισχύεται και υποστηρίζεται από ολοκληρωμένα προγράμματα για την εγγύηση της ασφάλειας των προϊόντων μέσω αυστηρών συστημάτων ελέγχου της ποιότητας, υπερσύγχρονων μεθόδων παραγωγής και μεταφοράς, συνεχών βελτιώσεων μέσω έρευνας και καινοτομίας, επιστημονικών προγραμμάτων προστασίας της συγκομιδής, φροντίδας προς τους συνεργάτες, τις κοινότητες και το περιβάλλον.
Ανανέωση συνεργασίας με DOLEΑνανέωση συνεργασίας με DOLE