Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Αλφρέδο Μεχία, Σταύρο Παναγιώτου και Στέφεν Χάμοντ.
Ανανέωσαν Μεχία, Παναγιώτου & Χάμοντ
O αρχηγός της ομάδας μας και αρχηγός της Εθνικής Ονδούρας Αλφρέδο Μεχία, ήρθε στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ τον Ιανουάριο του 2020 έχοντας ως στόχο να αγωνιστεί μαζί του στη Super League, πράγμα το οποίο θα πετύχει, καθώς στη σημερινή του συνάντηση με τη Διοίκηση στα γραφεία της ΠΑΕ υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου για δύο χρόνια.
Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν αγωνίστηκε σε 26 αγώνες του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 και συνολικά 2305 αγωνιστικά λεπτά, όντας ο 4ος σε συμμετοχές παίκτης της ομάδας στο Πρωτάθλημα, ενώ στους αγώνες που απουσίασε αγωνιζόταν με την εθνική ομάδα της Ονδούρας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ανανέωσαν Μεχία, Παναγιώτου & Χάμοντ
Μία θέση πιο κάτω στα λεπτά συμμετοχής στο φετινό Πρωτάθλημα ήταν ο Στέφεν Χάμοντ, ο οποίος αγωνίστηκε 2214 λεπτά σε σύνολο 27 αγώνων.
Ο 26χρονος Γκανέζος θα αγωνιστεί με τη φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και στη Super League, καθώς υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.
Ανανέωσαν Μεχία, Παναγιώτου & Χάμοντ
Ο Σταύρος Παναγιώτου περίπου ένα μήνα πριν κλείσει τα 29 του χρόνια υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ και θα αγωνιστεί με τη φανέλα του στη Super League.
Κατά τη διάρκεια του φετινού Πρωταθλήματος της Betsson Super League 2 ο πλάγιος αμυντικός αγωνίστηκε 928 λεπτά σε σύνολο 13 αγώνων.