"Μια μπάλα για τα παιδιά"Η πρωτοβουλία της Super League «Μια μπάλα για τα παιδιά», η οποία αφορούσε τη συλλογή μπαλών με τη συμμετοχή των φιλάθλων, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, που απαρτίζουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας ολοκληρώθηκε με το πέρας της 15ης αγωνιστικής.
Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με τον φίλαθλο κόσμο της Λιβαδειάς συγκέντρωσε ένα αρκετά μεγάλο αριθμό μπαλών.
Η σημερινή ημέρα περιελάμβανε τη διανομή των μπαλών αυτών στα παιδιά. Για το λόγο αυτό νωρίς το πρωί αντιπρόσωποι των παιχτών, μέλη του τεχνικού επιτελείου, μέλη του Δ.Σ και στελέχη της ΠΑΕ επισκέφθηκαν τα Γυμνάσια της πόλης, αλλά και το Ειδικό σχολείο και το ορφανοτροφείο.
Στο ειδικό σχολείο βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Poy και Acosta, οι οποίοι χάρισαν στα παιδιά εκτός από τις μπάλες και από ένα δώρο στο κάθε ένα. Μαζί τους ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Κασναφέρης, τα μέλη του Δ.Σ. κ. Μίχας και κ. Νίκαινας και ο αν. υπ. ασφαλείας κ. Παπαδάς, οι οποίοι όλοι μαζί παρακολούθησαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά. Στο τέλος της εκδήλωσης η διευθύντρια του ειδικού σχολείου κ. Χάρις Μαγγέρα ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ που «στέκεται συνεχώς δίπλα και δίνει δύναμη σε αυτά τα παιδιά».
Την ίδια ώρα ένα άλλο γκρουπ της ομάδας αποτελούμενο από τους ποδοσφαιριστές Μουλόπουλο, Κυριακίδη και Λισγάρα, από τον Τεχνικό διευθυντή κ. Φαράντο και από τον β. προπονητή κ. Γκουτσίδη χάριζαν μπάλες στο 4ο Γυμνάσιο.
Ταυτόχρονα, οι Νικολακάκης, Μπουντόπουλος, Μαχαίρας και Miljevic, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Σωτήρης Κλειδαράς και ο κ. Ανδρέας Πασσάς επισκέφθηκαν το 1ο & το 2ο Γυμνάσιο, όπου μοίρασαν μπάλες και αυτόγραφα στους μαθητές.
Τέλος, οι ποδοσφαιριστές Ζησόπουλος, Βασιλείου και Κασμερίδης, καθώς και οι κ.κ. Κασναφέρης και Νίκαινας επισκέφθηκαν το ορφανοτροφείο Λιβαδειάς «Η Αγία Ταβιθά», χάρισαν μπάλες και έδωσαν ευχές για τις Άγιες μέρες που ακολουθούν.

"Μια μπάλα για τα παιδιά""Μια μπάλα για τα παιδιά""Μια μπάλα για τα παιδιά""Μια μπάλα για τα παιδιά"