Στην Τουρκία και στην Άγκυρα βρίσκεται πλέον ο Λεβαδειακός. Η αποστολή της ομάδας έφυγε τα ξημερώματα της Παρασκευής και μετά από ένα καλό ταξίδι έφθασε στην πρωτεύουσα της Τουρκίας όπου και κατέλυσε σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο 5 αστέρων Να σημειώσουμε ότι ο Λεβαδειακός «πέρασε» τα σύνορα της Ελλάδας έπειτα από 30 περίπου χρόνια (είχε μεταβεί Ολλανδία το 1988) και αυτό σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός στην ιστορία του συλλόγου.

Η αποστολή βρίσκεται στην πόλη Kızılcahamam (Κιλτζικαχαμάν) που είναι προάστιο της Άγκυρας σε απόσταση 60 περίπου χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα. Ο Λεβαδειακός τυγχάνει άψογης φιλοξενίας στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Patalya και οι φωτογραφίες μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Οι συνθήκες για τις προπονήσεις και τους αγώνες είναι ιδανικές με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Η ομάδα θα παραμείνει εκεί για ένα τετραήμερο όπου θα δώσει και δυο φιλικά διεθνή παιχνίδια αρχής γενομένης την Κυριακή όπου θα αντιμετωπίσει την Οσμάνλισπορ (βλέπε εδώ σχετικά…)