Με αισιοδοξία, διάθεση και χαμόγελα αναχώρησε πριν από λίγο η αποστολή του Λεβαδειακού για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του αναλαμβάνουν το… φορτίο να «κτίσουν» τον Λεβαδειακό της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου με στόχο την όσο δυνατή καλύτερη παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Οι παίκτες που πάνε Καρπενήσι είναι: Bajic Vladimir, Epassy Mboka, Δασκαλάκης Τάσος, Ζωγράφος Ιωάννης, Τσαμπούρης Σάββας, Leonardo, Moisse Adilehou, Diogo Jordao, Akeem Omo, Λιάγκας Παναγιώτης, Χατζηλάμπρος Ευστάθιος, Καραχάλιος Ζήσης, Μητρόπουλος Παύλος, Καθάριος Νίκος, Βήχος Μάριος, Ζησόπουλος Γιώργος, Νίκας Γιώργος, Chumbinio, Markovski Marko, Sawadogo Souleymane, Γιακουμάκης Πέτρος, Ιωαννίδης Φώτιος, Μπαστακός Μιχάλης.

Η… νεολαία μας. Το νέο αίμα της ΠΑΕ που πολλά στηρίζει πάνω τους. Βήχος, Λιάγκας, Ιωαννίδης, Νίκας, Ζωγράφος

Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Κασναφέρης.

Επίσης στην αποστολή εκτός του προπονητή  Άκη Μάντζιου και του βοηθού του Γιώργου Χωριανόπουλου θα είναι και οι: Λουκάς Λούλος (γυμναστής), Κώστας Τόσκας (προπονητής τερματοφυλάκων), Παναγιώτης Τσιουμπρής (γυμναστής αποκατάστασης), Λουκάς Καραμάνης (φυσιοθεραπευτής), Θανάσης Νικολάου (μασέρ), Γρηγόρης Ιωάννου (μασέρ), Δημήτρης Παπαδάς (φροντιστής).

Ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Φαράντος διευθέτησε και τακτοποίησε την παραμικρή λεπτομέρεια πριν την αναχώρηση

Η ομάδα θα παραμείνει στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ μέχρι τις 27/07/2018 και στο διάστημα της παραμονής θα δώσει δύο (2) φιλικά αναμέτρησης, με την ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στις 22/07/2018 και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στις 26/07/2018.