Η ομάδα κάτω των 17 ετών (Κ17) του Λεβαδειακού ήταν η νικήτρια στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 13/8, στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου του Ορχομενού.
Η  ομάδα των «μικρών» της  Π.Α.Ε., οι οποίοι προετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της “Super League U17”, επικράτησε με σκορ 3-0 της Α.Ε. Ορχομενού, που με την σειρά της προετοιμάζεται για την συμμετοχή της, μετά από πολύ καιρό, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Β.

Στο παιχνίδι φιλικού – προπονητικού χαρακτήρα ο τεχνικός της ομάδας του Λεβαδειακού, Βαγγέλης Λέντας, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίχτες τους οποίους είχε στην διάθεσή του δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και πρόσωπα σε διάφορες θέσεις και σίγουρα έβγαλε πολλά συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας  καθώς και για το «υλικό» που έχει στην διάθεσή του.
Οι νεαροί παίκτες της Κ-17 που, εξ’ ορισμού, αποτελείται από νεαρούς παίχτες (οι περισσότεροι είναι 16 ετών), άρα πιο «φρέσκους», έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, πολύ καλή ομοιογένεια και υψηλή συγκέντρωση, κάτι που δεν το βλέπεις συχνά σε αυτό το χρονικό σημείο που βρίσκεται η ομάδα και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον…

Στο 32’ και μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Τσιώλη και Παπανδρέου, ο Λέτης, με διπλή προσπάθεια, νίκησε τον Αβράμπο για να κάνει το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 60’ και μετά από την κάθετη πάσα του Παπανδρέου ο Τσιώλης έκανε το 0-2 αφού πέρασε και τον Γκουλή
Στο 74’ ο Τσιώλης έκανε ένα εκπληκτικό «σλάλομ», πέρασε τρεις παίχτες, στη συνέχεια πέρασε την μπάλα στον Λεχουρίτη, αυτός με την μια του την «γύρισε» και ο Τσιώλης με πολύ ωραία προσπάθεια, πάνω στην κίνηση, έκανε το 0-3 και γνώρισε την αποθέωση.

Α.Ε.Ο. (Χρήστος Θεοχάρης): Αβράμπος,  Τσακαλίδης, Βούλγαρης, Στεργίου, Κατής,  Νούλας, Μυλωνάς, Μιχαήλ, Γάτσος, Κατσαρός, Χρήστου.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Γκουλής – Βελέτζας, Ζαννιάς, Γρίβας, Κοντελές, Παπαλούκας, Μακρής, Ζουλέκου, Δημόπουλος, Κολοκύθας.
Λεβαδειακός (Βαγγέλης Λέντας): Αλευράς, Μολές, Γερακιός, Λελούδας, Παλιάτσας, Μυτάκης, Αγρογιάννης, Σκλαβούνος (15’ λ.τρ. Λεχουρίτης), Τσιώλης, Λέτης, Παπανδρέου.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Θεοδωρόπουλος – Φερφυρής, Κουκοδήμος, Χουσιάδας, Αντάμης, Μούτσος, Λάμπρου, Δεληγιάννης,

Τον αγώνα διηύθυνε ο Δημήτρης Θεοχάρης.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα της Κ-17, είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή, 19/8 και αν δεν είναι το πιο δυνατό, τότε θα είναι ένα από τα πιο δυνατά. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Π.Α.Ε. «“Ολυμπιακός” Σ.Φ.Π.», στο γήπεδο του Αθλητικού κέντρου της Ε.Π.Σ.Β., στον Αγιο Σπυρίδωνα, με ώρα έναρξης 18:30’.