Αν και καλύτερη η ομάδα Κ17 του Λεβαδειακού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη του Πλατανιά. Η ομάδα του Βαγγέλη Λέντα φανερά ανώτερη δημιούργησε τις ευκαιρίες να κερδίσει το παιχνίδι όμως η αστοχία στην τελική προσπάθεια έφερε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Στο 24′ ο Λέτης ελίχθηκε από δεξιά και με ωραίο αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας.

Στο 37′ κεφαλιά από τα δυο μέτρα του Γερακιού, αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι και με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο.

Στο 49′ ο Πλατανιάς στο μοναδικό του σουτ σε όλο το παιχνίδι έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ από τα δεξιά και πλάγια της περιοχής στο απέναντι γάμα της εστίας.

Στο 58′ σουτ του Κασμά απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας.

Στο 64′ σέντρα του Τσάπρα, κεφαλιά από το ένα μέτρο του Λέτη και η μπάλα άουτ.

Στο 73′ κεφαλιά του Νικολάου Στ. σε φάουλ του Λαζίδη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 80′ κόκκινη στον Γερακιό με δεύτερη κίτρινη.

Από εκει και πέρα η ομάδα του Λεβαδειακού προσπάθησε να διαφυλάξει το αποτέλεσμα χωρίς να απειληθεί.

Λεβαδειακός: 1. Κωνσταντινόπουλος 2. Νικολάου Στ. 3. Σκλαβούνος 4. Γερακιός 5. Μολές 6. Νικολάου Γιω. 7. Λαζίδης (80’ Φερφυρής) 8. Τσάπρας 9. Λέτης (85’ Πρίφτι) 10. Κασμάς 11. Σπίρι (75’ Κατσικαλάκης)

Βαγγέλης Λέντας: «Σήμερα δικαιούμασταν την νίκη όμως δυστυχώς στην μία και μοναδική φάση του Πλατανια ισοαφαριστήκαμε! Είχαμε τις ευκαιρίες να διασφαλίσουμε την νίκη με αρκετές ευκαιρίες τις οποίες δεν εκμεταλλευτήκαμε και μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο θελήσαμε να κάνουμε πιο επιθετικό το σχήμα μας, όμως άμεσα ήρθε η κόκκινη κάρτα και αναγκαστικά το διαφοροποιήσαμε πάλι γιατί ένα παιχνίδι όταν δεν μπορείς να το κερδίσεις πρέπει να κοιτάξεις τουλάχιστον να μην το χάσεις».