Η ομάδα Κ-17 του Λεβαδειακού στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσαν για το πρωτάθλημα της “Novasports Super League U17” γνώρισαν την ήττα με 4-0 από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ.

Το παιχνίδι  έγινε το πρωί (άρχισε στις 11:00’) της Κυριακής, 17 Σεπτέμβρη, στο δημοτικό γήπεδο του Γαλατσίου (Αλσος Βεϊκου), σε συνθήκες καύσωνα και το οποίο ήταν για την 2η αγωνιστική του προγράμματος του α’ γύρου, του α’ όμιλου.

Δέχθηκαν γκολ μόλις στο 6’ από τον Μπιλικαΐδη. Δεν κατάφεραν να βρουν τα πατήματά τους και στο 23′ ο Τσέλιος έκανε το 2-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο πριν από την ολοκλήρωση του α’ 45λεπτου, δέχθηκαν και τρίτο γκολ, πάλι από τον Μπιλικαΐδη και έτσι το ματς ουσιαστικά είχε κριθεί. Στο 72’ ο Τσάνης έκανε το 4-0 που έμελλε να είναι και το τελικό.

Α.Ε.Κ.: Αντωνόπουλος (73′ Θεοχάρης), Πλουμάτος, Καραβίδας, Λαζαρίδης, Μαντζουρανάκης, Πετούσης, Οικονομικός, Τσέλιος (24′ Τσάνης), Μπιλικαΐδης (65′ Κοπιτσής), Σταμάτης (66′ Κάτσικας), Μάρκου (66′ Τσερικλός).
Λεβαδειακός (Βαγγέλης Λέντας): Κωνσταντινόπουλος – Γιαννακός, Σκλαβούνος, Νικολάου (46’ Φερφυρής), Μολές, Σαχίνης (Λεσκόφτσης), Φουφούνης (35’ Κακός), Κασμάς (70’ Τζάνος), Κούκος, Τσώκος, Λαζίδης (57’ Σουλιτζής).