Στο Ελληνικό έδαφος «πάτησε» σήμερα το απόγευμα ο Λεβαδειακός μετά από ένα τετραήμερο παραμονής στην Τουρκία. Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε στη… βάση της με τον Ζοζέ Ανιγκό να δίνει ρεπό την Πέμπτη στους παίκτες με νέο ραντεβού την Παρασκευή ενώ το Σάββατο ακολουθεί ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα αυτή τη φορά στη Λιβαδειά και στο Δημοτικό Στάδιο (18.30).

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός της ομάδας στα δυο φιλικά που έδωσε επί Τουρκικού εδάφους με Οσμάνλισπορ (0-1) και Άντανα Ντεμίρσπορ (4-0).

Το θετικό είναι ότι ο Λεβαδειακός και στους δυο αγώνες παρουσίασε μια πάρα πολύ καλή αγωνιστική εικόνα δείχνοντας και αρκετά δείγματα γραφής των όσων θέλει να περάσει ο Γάλλος προπονητής Ζοζε Ανιγκό που και αυτός έμεινε ευχαριστημένος από την εν γένει παρουσία της ομάδας όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και γενικά στην μέχρι τώρα προετοιμασία.

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα και με τις ηχηρές μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει δείχνει να αλλάζει επίπεδο και αγωνιστικό προφίλ και όλοι εκφράζουν την αισιοδοξία τους για μια πάρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.