Μετά το τέλος και της σημερινής πρωινής προπόνησης ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Την αποστολή αποτελούν 23 παίκτες και είναι:

Bajic Vladimir, Epassy Mboka, Δασκαλάκης Τάσος, Ζωγράφος Ιωάννης, Τσαμπούρης Απόστολος, Leonardo, Moisse Adilehou, Diogo Jordao, Akeem Omo, Λιάγκας Παναγιώτης, Χατζηλάμπρος Ευστάθιος, Καραχάλιος Ζήσης, Μητρόπουλος Παύλος, Καθάριος Νίκος, Βήχος Μάριος, Ζησόπουλος Γιώργος, Νίκας Γιώργος, Chumbinio, Markovski Marko, Sawadogo Souleymane, Γιακουμάκης Πέτρος, Ιωαννίδης Φώτιος, Μπαστακός Μιχάλης.

Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Κασναφέρης.

Επίσης στην αποστολή εκτός του προπονητή  Άκη Μάντζιου και του βοηθού του Γιώργου Χωριανόπουλου θα είναι και οι: Λουκάς Λούλος (γυμναστής), Κώστας Τόσκας (προπονητής τερματοφυλάκων), Παναγιώτης Τσιουμπρής (γυμναστής αποκατάστασης), Λουκάς Καραμάνης (φυσιοθεραπευτής), Θανάσης Νικολάου (μασέρ), Γρηγόρης Ιωάννου (μασέρ), Δημήτρης Παπαδάς (φροντιστής).

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα αναχωρήσει τη Δευτέρα  16/07/2018 για το Καρπενήσι , όπου στις εγκαταστάσεις του HOTEL MONTANA θα λάβει χώρα το κύριο μέρος της προετοιμασίας.

Η ομάδα θα παραμείνει στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ μέχρι τις 27/07/2018 και στο διάστημα της παραμονής θα δώσει δύο (2) φιλικά αναμέτρησης, με την ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στις 22/07/2018 και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στις 26/07/2018.