Με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη απαγορεύεται κάθε οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση, καθώς και  διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων της Λάρισας.

Αναλυτικά η απόφαση:

«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
[…]

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης, καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 24 ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ , ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 4.3.2018 και ώρα 17.15, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

                                                                  Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

                                                          ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

                                                              ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ»

 Κατόπιν της ανωτέρω απόφασης, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι  εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, από τα γραφεία της ομάδας στην Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα).

 Ημέρες και ώρες λειτουργίας για την έκδοση εισιτηρίων στα γραφεία της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ,

στην Πλατεία Μαγιάκου :

Σάββατο 3/4          10:00 – 15:00

Κυριακή 4/4          10:00 – 15:00

 Προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίων:

  • Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.
  • Οι φίλαθλοι του εξωτερικού που δεν έχουν ελληνική υπηκοότητα,  μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια τους,  με τη δήλωση του αριθμού διαβατηρίου τους.
  • Κάθε φίλαθλος δικαιούται να αγοράσει ένα εισιτήριο στο όνομα του, αφού το δικαίωμα χρήσης, είναι προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.

Προσέλευση στο γήπεδο:

  • Συστήνουμε να προγραμματίζετε την άφιξη σας στο γήπεδο τουλάχιστον 1 ώρα πριν την ώρα έναρξης του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συμφόρηση στις θύρες και καθυστερήσεις και αναμονή στην ουρά κατά την είσοδο σας από τα τουρνικέ της θύρας.