Ο Ζοζέ Ανιγκό στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό υποστήριξε πως η ομάδα της Βοιωτίας έχει αλλάξει φέτος επίπεδο.

Iκανοποιημένος παρά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με 2-1 εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό. Ο Γάλλος προπονητής σημείωσε πως αν η ομάδα του είχε λίγη τύχη παραπάνω θα έφευγε με βαθμό από το «Γ. Καραϊσκάκης».

“Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από εμάς, είχε περισσότερες ευκαιρίες. Στην επανάληψη βάλαμε κάτω την μπάλα, κάναμε το παιχνίδι μας και αν είχαμε περισσότερη τύχη θα φεύγαμε με τον βαθμό από το Καραϊσκάκη”.

Οι δύο κορυφαίοι παίκτες του Λεβαδειακού έμελλε να είναι και μοιραίοι. Με ποιον είστε πιο εκνευρισμένος, με τον Επασί που ήταν αλάνθαστος μέχρι τη φάση του 2-1 ή με τον Γιακουμάκη;

«Δεν είμαι εκνευρισμένος με κανέναν παίκτη. Εγώ κρατάω από αυτό το ματς τα καλά πράγματα που κάναμε σήμερα. Το σημαντικό είναι να δουλέψουμε, να δούμε τις προπονήσεις. Μην ξεχνάμε ότι ο Λεβαδειακός πέρσι δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Φέτος αλλάξαμε όλη την ομάδα και ευχόμαστε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά».