ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Βέροια 1-1Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τη Βέροια, στον αγώνα που έγινε σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο για τη 10η αγωνιστική της Super League Ελλάδα 2015-16.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28’, όταν έπειτα από λάθος γύρισμα της μπάλας με κεφαλιά του Μαχαίρα προς την εστία του Veremko ο Merebashvili μπήκε στη φάση, βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και πλάσαρε εύστοχα.
Οι παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ανέβασαν την απόδοσή τους και στο β’ ημίχρονο μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν το σκορ. Στο 46’ έπειτα από σέντρα του Μαχαίρα από τα δεξιά ο Γιακουμάκης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και στη συνέχεια σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Lopez, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο τερματοφύλακας της Βέροιας απέκρουσε, διώχνοντάς τη, πριν εκείνη περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Ωστόσο  στο 75’ κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, όταν ο Favalli εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Μάντζιος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια στο σώμα του Ναζλίδη και κατέληξε στα δίχτυα και προσπάθησαν να πετύχουν την ανατροπή ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Γιακουμάκης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Αντί αυτού, οι φιλοξενούμενοι πήγαν να «κλέψουν» το παιχνίδι, αλλά ο Veremko με διπλή απόκρουση στο 79’ και με εξ’ επαφής απόκρουση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων – σε μία φάση που ξεκίνησε από φάουλ υπέρ του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ που δεν δόθηκε – κράτησε το 1-1.
Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Veremko, Milhazes (8’ λ.τρ. Μανωλάς), Ouon, Στάθης, Τριποτσέρης, Favalli, Νικολάου, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Μίνγκας (85’ Domovchiyski), Μαχαίρας (69’ Romeu).
Για τη Βέροια έπαιξαν οι:
Lopez, Malon, Edjenguele, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Μαραγκός, Arce, Majewski, Ναζλίδης (86’ Ostojic), Kajkut (69’ Kola), Merebashvili (59’ Youssouf).