Αποβολή «εφεύρεση» Ντίτσου & αποκλεισμόςΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ηττήθηκε με σκορ 1-4 από τον Απόλλων Σμύρνης στον αγώνα που έγινε το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο για τη 2η αγωνιστική της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16’ με τον Χατζή, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Μάντζιος έφερε προσωρινά το ματς στα ίσια.
Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Κοτσώνη να σκοράρει με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά.
Στο 57’ ο Arsic έκανε το 1-3.
Στο 70’ ο διαιτητής της αναμέτρησης Λαμπρόπουλος έπειτα από παρότρυνση του 4ου διαιτητή Ντίτσου, ο οποίος «εφηύρε» αγκωνιά στο μαρκάρισμα του Μάντζιου στον Κοτσώνη, απέβαλε λανθασμένα με απευθείας κόκκινη κάρτα τον επιθετικό του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.
Στο 82’ θεωρώντας ότι έπρεπε να διορθώσει το λάθος του απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ψιάνο, αφήνοντας με δέκα παίκτες και τον Απόλλων Σμύρνης.
Στο 89’ ο Angulo διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Στρατηλάτης, Σκέμπης, Μάντζιος, Μάγκας, Zito (46’ R. Gómez), Vukčević, Sánchez, Pintér, , Milosavljev (76’ Sotelo), Milhazes, Bustamante (59’ Γιακουμάκης).
Για τον Απόλλων Σμύρνης έπαιξαν οι:
Πίτκας, Ψιάνος, Λίτσης, Κοτσώνης, Γεωργίου, Ηρακλής, Χατζής, Arsic (88’ Κύργιας), Λαγός (68’ Faria), Angulo, Wanderson (33’ Βασιλαντωνόπουλος).