Άδικη ήττα στο ΠεριστέριΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ηττήθηκε με σκορ 1-0, από τον Ατρόμητο Αθ., στον αγώνα που έγινε σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου, για τη 15η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ.
Ένα αποτέλεσμα που αδικεί τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, οι οποίοι ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, που διεξήχθη σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, ενώ έχουν και πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Ο κ. Παντελίδης πραγματοποίησε δύο αναγκαστικές αλλαγές, που μαζί με το προηγούμενο ματς έφτασαν τις πέντε (!) συνεχόμενες.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7’ με κεφαλιά του Παπάζογλου, έπειτα από σέντρα του Pitu Garcia από τα αριστερά, ενώ στο 13’ ο Σηφάκης απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Brito μέσα από την περιοχή.
Από εκείνο το σημείο η υπεροχή ανήκει στους παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.
Στο 20’ ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Vukčević έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Harbunow απέκρουσε εξ’ επαφής.
Στο 22’ ο Μάντζιος έκανε το σουτ, αλλά ο Harbunow απέκρουσε εντυπωσιακά διώχνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ.
Στο 45΄ ο Ταυλαρίδης γκρέμισε στην κυριολεξία τον Μάντζιο μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να παραβλέπει το πέναλτι και να συνεχίζει τον αγώνα, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.
Στο 47’ ο Σηφάκης απέκρουσε, στην κεφαλιά του Agouazi.
Στο 69’ ο Zito ανέτρεψε τον Napoleoni έξω από την περιοχή και ο διαιτητής της αναμέτρησης έκρινε σωστό να τον αποβάλλει και όχι να του δείξει την κίτρινη κάρτα, αφήνοντας έκπληκτους ακόμη και τους γηπεδούχους.
Στο 90’ ο Γεωργιάδης έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Harbunow με το ένα χέρι πραγματοποίησε την απόκρουση της καριέρας του, διώχνοντας σε κόρνερ.
Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ο Ταυλαρίδης γκρέμισε τον Vukčević μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δεν καταλόγισε το καταφανέστατο πέναλτι, ο Vukčević σηκώθηκε για να συνεχίσει τη φάση και ο Ταυλαρίδης τον γκρέμισε για δεύτερη φορά, θυμίζοντας αγώνα ελληνορωμαϊκής πάλης, αλλά ο διαιτητής για δεύτερη φορά μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα αρνήθηκε να καταλογίσει το «καθαρό» πέναλτι, προς έκπληξη όλων!
Στη συνέχεια της φάσης ο Sotelo σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Harbunow και έφυγε άουτ.
Για τον Ατρόμητο Αθ. έπαιξαν οι:
Harbunow, Pitu Garcia (81’ Δημούτσος), Κοντοές, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Brito (64’ Καραμάνος), Νάστος, Agouazi, Umbides, Napoleoni (75’ Fabio), Παπάζογλου.
Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Σηφάκης, Σκέμπης, Μάντζιος, Κώτσιος (41’ λ.τρ. Μάγκας), Γεωργιάδης, Zito, Vukčević, Tomas, Sánchez (75’ R. Gómez), A. Ortega (34’ λ.τρ. Sotelo), Kone.