ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Πλατανιάς 2-0Έπειτα από την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League ΟΠΑΠ που πέτυχε το Σάββατο, ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πέτυχε και την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο Ελλάδας 2014-2015, επικρατώντας του Πλατανιά με σκορ 2-0, στον αγώνα που έγινε σήμερα στο δημοτικό στάδιο για τη 2η αγωνιστική, της 2ης φάσης του 4ου ομίλου.
Το σκορ άνοιξε στο 19’, όταν έπειτα από φάση διαρκείας στην περιοχή του Πλατανιά, ο Zito έκανε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα προς την εστία, ο Itoua προσπάθησε να την απομακρύνει με το κεφάλι, αλλά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 29’ ο Bordagaray με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0.
Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμη ένα τέρμα στο 85’, όταν ο R. Gómez έπειτα από διείσδυση από τα αριστερά έκανε τη σέντρα βρίσκοντας μέσα στην περιοχή τον Sotelo, εκείνος κοντρόλαρε ψύχραιμα, έκανε το σουτ, αλλά ο Gspurning μπλόκαρε τη μπάλα κρατώντας το 2-0.
Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Pintér (46’ Sánchez), Κώτσιος, Μαχαίρας, R. Gómez, Kone, Zito, Milosavljev, Γιακουμάκης (65’ Sotelo), Bordagaray (84’ A. Ortega).
Για τον Πλατανιά έπαιξαν οι:
Gspurning, Ζουμπουλάκης, Μενδρινός (75’ Aguilera), Αποστολόπουλος, Banana, Mahamat, Γιακουμάκης (44’ λ.τρ. Berrian), Figueira, Ζαραδούκας, Torres, Itoua (70’ Δημήτρης).