Η ομάδα Κ-20 στον εξ’ αναβολής αγώνα που έδωσε το μεσημέρι της Τρίτης, 13/3, στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, στον Αγιο Σπυρίδωνα, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Κασσιόπης (Κέρκυρας), επικράτησε σχετικά άνετα με 2-0 χάρη στο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο 17’ και στο γκολ του Παναγιώτη – Μάριου Βήχου στο 19’ και έφτασε στους 32 βαθμούς (σε 23 αγώνες) πλησιάζοντας στον ένα βαθμό Α.Ο. Ξάνθη (23 αγώνες) και Α.Ε.Κ. (24 αγώνες) στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο 17’ ο Δήμος έβγαλε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Ιωαννίδη ο οποίος έβαλε πολύ καλά το σώμα του, άφησε πίσω του τον «τελευταίο» αμυντικό και στο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των Φαιάκων, Οικονομόπουλου, πλάσαρε ιδανικά.
Ενα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ αρκετά μέτρα μακρυά από την περιοχή των φιλοξενούμενων και δεξιά. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Βήχος ο οποίος με ένα πάρα πολύ δυνατό και φαλτσαριστό, σουτ με το αριστερό, έστειλε την μπάλα στο δεξί «Γ» του Οικονομόπουλου ο οποίος προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει την μπάλα που βρήκε πρώτα στο δεξί δοκάρι και κατόπιν κατέληξε στα δίχτυα (!)
Οι νεαροί του Βαγγέλη Φράγκα οι οποίοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έλεγχαν το παιχνίδι και δεν «κινδύνευσαν», δημιούργησαν και άλλες καλές στιγμές, αλλά δεν τις έκαναν γκολ είτε λόγω ατυχίας, είτε λόγω τερματοφύλακα και αμυντικών.

Λεβαδειακός (Βαγγέλης Φράγκας): Παπαθανασίου – Μανέτας (66’ Πορής), Λιάγκας, Βήχος – Σαλιάι, Νίκας, Αργυρίου (89’ Κουκοβίνος), Φάσσας – Δήμος (79’ Μιτακίδης), Ιωαννίδης, Τζελάι.
Στον πάγκο: Ζωγράφος – Τσίμπος, Παχούμης, Βλαβιανός.
Κασσιόπη (Κώστας Χριστοφοράκης): Οικονομόπουλος – Τσανης, Παναγιωτίδης, Πιτσολης, Αθανασίου – Κεντρος, Ινάτσιο Ντα Σίλβα Κβεβεν – Βλάχος, Λαμπογλου, Μπαρδος (82’ Μοτσανος) – Ανεστούδης (61’ Βανγκέλοβ).
Στον πάγκο: Αποστολίδης – Παγκρατης, Γιώτας, Θεοδωρίδης, Νικολάου.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Δημήτρης Κουφογιάννης, Γ’ Εθνικής κατηγορίας (καλός) με βοηθούς τον Χαράλαμπο Χλεμπογιάννη (Γ’ Εθνικής) και τον Γιώργο Βαρζακάνο (καλοί), όλοι από τον Σ.Δ.Π.Φωκίδας.