Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στην 7η θέσηΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ επικράτησε του ΠΑΟΚ με σκορ 4-3 στην 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ και τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21’ με σουτ του Αθανασιάδη, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Μελισσάς έπειτα από μία φάση διαρκείας στα καρέ του Χαλκιά έφερε το ματς στα ίσια. Στο 48’ ο Βασιλείου με ωραίο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και έδωσε το προβάδισμα στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Έπειτα από 30’ λεπτά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με σουτ του Ίβιτς μέσα από την περιοχή. Στο 83’ ο Αθανασιάδης το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους σκοράροντας με κεφαλιά. Οι παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 87’ με προβολή του Napoleoni μέσα από την περιοχή, έπειτα από παράλληλη πάσα του Popovic. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μαχαίρας πήρε τη μπάλα αρκετά έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, προχώρησε με τη μπάλα λίγα μέτρα, έκανε το μακρινό σουτ και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Χαλκιά πετυχαίνοντας την ανατροπή και διαμορφώνοντας το τελικό 4-3.
Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Στρατηλάτης, Λισγάρας, Mendy (86’ Mano), Μουλόπουλος, Κουτσόπουλος, Ζησόπουλος (59’ Μαχαίρας), Κόρμπος, Μελισσάς (74’ Αλεξίου), Napoleoni, Popovic, Βασιλείου.
Για τον ΠΑΟΚ έπαιξαν οι:
Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (74’ Παπάζογλου), Garcia, Cirillo, Μαλεζάς, Lino, Φωτάκης, Lazar (46’ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης, Παναγιωτούδης (62’ Ivic), Nimani.